Close

Choose your region

Menu

Doe ook mee!

Vul het onderstaande formulier in om deel te nemen aan The Daily Mile!

Dan ontvangt jouw school de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen van The Daily Mile met leuke inspiratie voor jullie kick-start!

Controleer of jouw gegevens correct zijn ingevuld voor je op ‘doorgaan’ klikt, zodat jullie zeker kunnen weten dat jullie de leukste inspiratie en updates ontvangen. Succes en veel plezier met rennen!

De contactpersoon voor The Daily Mile op jullie school

Het aantal leerlingen dat gaat meedoen met The Daily Mile

Als u ervoor kiest om u aan te melden voor het ontvangen van e-mailcommunicatie, wordt naar dit e-mailadres de informatie toe gestuurd. Raadpleeg voor meer informatie ons privacybeleid waar u meer informatie krijgt over waar, hoe en waarom wij uw e-mail opslaan.

Deze communicatie-uitingen omvatten een digitaal starterspakket, nieuwsbrieven, updates en meer. Door dit selectievakje aan te vinken, gaat u ermee akkoord dat uw gegevens kunnen worden gedeeld met partners zodat zij contact met u kunnen opnemen. Zie de lijst met onze huidige partners en supporters voor meer informatie.

Begin met typen en selecteer het adres van jullie school uit de voorgestelde suggesties door Google Maps om er zeker van te zijn dat de punaise goed op de kaart komt te staan.

Straat

Nummer

Eventuele toevoeging

Plaats / stad

Provincie

Postcode

Ik geef hierbij toestemming dat de door mij verstrekte gegevens in dit formulier door The Daily Mile worden gebruikt voor het plaatsen van de school op de kaart, statistische gegevens en analyse. Voor meer informatie, zie de terms & conditions (onderaan de pagina).

Controleer uw inzending