Close

Choose your region

Menu

Doe ook mee!

Vul het onderstaande formulier in om deel te nemen aan The Daily Mile!

Dan ontvangt jouw school een gratis startpakket, inspiratie en tips voor jullie kick-start en de laatste nieuwtjes van The Daily Mile!

Controleer of jouw gegevens correct zijn ingevuld voor je op ‘doorgaan’ klikt, zodat jullie zeker kunnen weten dat jullie het pakket, de leukste inspiratie en updates ontvangen. Succes en veel plezier met rennen!

De contactpersoon voor The Daily Mile op jullie school

Het aantal leerlingen dat gaat meedoen met The Daily Mile

Als u ervoor kiest om u aan te melden voor het ontvangen van e-mailcommunicatie, wordt naar dit e-mailadres de informatie om te starten gestuurd. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over waar, hoe en waarom wij uw e-mail opslaan.

Deze communicatie-uitingen omvatten een fysiek startpakket, nieuwsbrief met tips voor jullie kick-start, en meer. Door dit selectievakje aan te vinken, gaat u ermee akkoord dat uw gegevens worden gedeeld met Jongeren Op Gezond Gewicht (initiatiefnemer van The Daily Mile in Nederland).

Begin met typen en selecteer het adres van jullie school uit de voorgestelde suggesties door Google Maps om er zeker van te zijn dat de punaise goed op de kaart komt te staan. En om het startpakket op de juiste locatie te ontvangen.

.

Ik geef hierbij toestemming dat de door mij verstrekte gegevens in dit formulier door The Daily Mile worden gebruikt voor het plaatsen van de school op de kaart, statistische gegevens en analyse. Voor meer informatie, zie de terms & conditions (onderaan de pagina).

Controleer uw inzending