Close

>Choose your region<

INEOS logo
Menu

Doe ook mee!

Vul het onderstaande formulier in om deel te nemen aan The Daily Mile!

Dan ontvangt jouw instelling een gratis startpakket, inspiratie en tips voor jullie kick-start van The Daily Mile!

Controleer of jouw gegevens correct zijn ingevuld voor je op ‘doorgaan’ klikt, zodat jullie zeker weten dat jullie het pakket en de leukste inspiratie ontvangen. Succes en veel plezier met rennen!

Geef jullie type instelling aan door uit de onderstaande lijst te kiezen

De contactpersoon voor The Daily Mile op jullie instelling.

Het aantal leerlingen dat gaat meedoen met The Daily Mile.

Het telefoonnummer om de contactpersoon van The Daily Mile te bereiken.

Als je ervoor kiest om je aan te melden voor het ontvangen van e-mails, wordt naar dit e-mailadres de informatie gestuurd.

U heeft ook de mogelijkheid om twee extra e-mailadressen op te geven voor personeelscontacten binnen uw instelling. Zorg ervoor dat u hiervoor toestemming heeft van deze medewerkers. Voor meer informatie kunt u ons privacybeleid raadplegen, waar u meer informatie krijgt over waar, hoe en waarom wij uw gegevens opslaan.

Begin met typen en selecteer het adres van jullie instelling uit de voorgestelde suggesties door Google Maps om er zeker van te zijn dat jullie instelling goed op de kaart komt te staan.

Adres regel 1

Adres regel 2

Adres regel 3

Plaats / stad

Provincie

Postcode

Deze communicatie omvat een startpakket, nieuwsbrieven, updates en meer. Door dit selectievakje aan te vinken, ga je ermee akkoord dat jouw gegevens kunnen worden gedeeld met The Daily Mile (en partners die helpen bij de implementatie) zodat zij contact met jou kunnen opnemen. Je kan deze instelling altijd aanpassen door contact met ons op te nemen. Zie de lijst met onze huidige partners voor meer informatie.

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van The Daily Mile.

Hallo, we hebben gemerkt dat u JA niet hebt aangevinkt om ons welkomstpakket en berichten van The Daily Mile & Partners te ontvangen. Dat is geen probleem, maar we wilden u er alleen attent op maken vooraleer u verder gaat, bedankt.

Controleer uw inzending