Er komt een kinderboek over The Daily Mile!

Kinderboekenschrijfster Kristine Groenhart heeft een boek geschreven over The Daily Mile, ‘Orsippus en de klas van Meester Ollie‘, geïnspireerd door de kinderen die ze zag lopen.

Dit boek is de eerste uit een reeks. In Nederland vindt het persmoment plaats op 5 november. Ambassadeurs Erben Wennemars en Nicole Beukers en kinderboekenschrijfster Kristine Groenhart zijn op bezoek bij Meester Bart. Ze zullen het boek signeren en met de klas The Daily Mile lopen.

Het boek versturen we mee met alle ‘startpakketten’ en ‘ga zo door pakketten’. Heb je dit jaar al een pakket ontvangen en wil je het boek evengoed krijgen? Stuur dan een mail naar [email protected]

Korte inhoud van het boek:

Meester Ollie, die zelf iedere maand wel ergens een marathon loopt, is net afgestudeerd en komt met zijn allereerste job als onderwijzer voor de onrustige groep 6 van De Trimbaan te staan. Hij besluit met deze leerlingen, die niet stil kunnen zitten en onderling veel ruzie hebben, iedere dag de Daily Mile te gaan lopen of joggen. De directeur van de school vraagt zich bezorgd af of daar wel tijd voor is en of dat niet gaat stinken in de klas na afloop.