Partners & Supporters

Een beweging creëer je niet alleen. Naast gepassioneerde leerkrachten, directeuren, en ouders wordt The Daily Mile in Nederland getrokken door initiatiefnemer JOGG.

Lees verder

Landelijke initiatiefnemer

JOGG is initiatiefnemer en uitvoerend partner van The Daily Mile in Nederland. JOGG creëert samen met gemeenten, scholen, ouders, sportverenigingen, bedrijven, overheden en zorgverleners een samenleving waarin kinderen opgroeien in een gezonde omgeving. In Nederland werkt één derde van de gemeenten met de JOGG-aanpak. Een gezonde jeugd is een gezonde toekomst. Samen maken we gezond gewoon!

Partner van de Foundation

Voormalig hoofdonderwijzeres Elaine Wyllie startte in 2012 in Schotland met het lopen van ‘The Daily Mile’ op haar school. Het bleek zo’n succes dat met financiële hulp van chemiebedrijf INEOS in 2016 The Daily Mile Foundation in het Verenigd Koninkrijk werd opgezet. Het succesvolle initiatief is al snel door andere landen geadopteerd. Dit doen deze landen op hun eigen wijze, alleen het copywrite op de huisstijl en de website ligt bij de Foundation.

JOGG is initiatiefnemer in Nederland. Ook hier wordt de huisstijl van The Daily Mile Foundation gebruikt, daarom is alleen op de website van The Daily Mile het logo van INEOS te zien. JOGG heeft het initiatief onafhankelijk vertaald naar de Nederlandse praktijk. INEOS is in Nederland geen sponsor of partner, er is geen sprake van een financiële bijdrage. Op geen van de gedrukte Nederlandse materialen is de naam INEOS aanwezig

BewarenBewaren