Partners & Supporters

Een beweging creëer je niet alleen. Naast gepassioneerde leerkrachten, directeuren, en ouders wordt The Daily Mile in Nederland ondersteund door deze enthousiaste partijen.

Lees verder

Landelijk partner


Wij bij KOMPAN vinden het van belang dat een buitenruimte veel meer is dan alleen een plek om te spelen, te bewegen en te verblijven. We ontwikkelen & produceren elementen voor de buitenruimte en richten de ruimte zodanig in dat het een podium is dat prikkelt om te bewegen en te verblijven en tegelijk voordelen opleveren voor de ontwikkeling van kinderen, het onderhouden en vitaal houden van volwassenen en senioren. Een goed ingerichte buitenruimte is een krachtig hulpmiddel om de gezondheid, het leervermogen en de sociale integratie van kinderen en volwassenen te bevorderen.

Landelijke initiatiefnemers


Jongeren Op Gezond Gewicht is initiatiefnemer en uitvoerend partner van The Daily Mile in Nederland. Jongeren Op Gezond Gewicht creëert samen met gemeenten, scholen, ouders, sportverenigingen, bedrijven, overheden en zorgverleners een samenleving waarin kinderen opgroeien met een gezond beeld van voeding en beweging.

In Nederland werkt één derde van de gemeenten met de JOGG-aanpak van Jongeren Op Gezond Gewicht. Samen bereikten we in 2016 al ruim 832.000 kinderen!

Jim Ratcliffe is eigenaar van INEOS en ondersteunt diverse initiatieven, die gericht zijn op het bevorderen van een actievere en gezondere levensstijl van onze kinderen. Naast The Daily Mile ondersteunt INEOS de succesvolle GO Run For Fun campagne.

BewarenBewaren