Klein en groot loopt The Daily Mile met Nicole Beukers

In Barchem, JOGG-gemeente Lochem, gaf toproeister Nicole Beukers het startschot voor The Daily Mile op OBS De Barchschole. De school heeft een prachtige speelplaats waar de kinderen door het bos The Daily Mile kunnen (hard)lopen. In 15 minuten rennen ze zo’n 5 rondjes. Elk rondje krijgen de leerlingen een stempel. Deze middag liep klein en groot mee. Na de meivakantie start de school met een aantal klassen.

De gemeente Lochem heeft een grote buitenspeelcampagne gevoerd. Afgelopen weken zijn diverse activiteiten georganiseerd. Dit als stimulans voor kinderen om meer buiten te spelen. De initiatiefnemers zijn JOGG Lochem en Stichting Welzijn Lochem. The Daily Mile past hier perfect in.  Wethouder Bert Groot Wesseldijk sloot de middag af. Hij is erg blij dat de kinderen in de gemeente lekker buiten spelen.

Nicole: ”De kinderen van de Barschole hebben in de stralende zon kennis gemaakt met The Daily Mile.  Geweldig om uitleg te geven aan de kinderen over The Daily Mile en daarna samen te rennen. Er werd veel gelachen en fanatiek gerend. Zelfs in de pauze liepen de kinderen door na snel een glas water met vers fruit te hebben gedronken.”

 

Lees meer op de website van de gemeente Lochem.

Lees meer over onze nieuwe ambassadeur Nicole Beukers