In actie voor een goed doel

Een extra maatschappelijk tintje aan The Daily Mile geven? Dat kan. The Daily Mile mag gebruikt worden om in actie te komen voor een goed doel of gezondheidsfonds.

Lees verder

Voor goede doelen en gezondheidsfondsen
Als erkend goed doel of gezondheidsfonds kun je gebruik maken van de toolkit met een informatie tekst over The Daily Mile en videoboodschap van onze ambassadeurs. Jullie kunnen een informatiepakket voor scholen naar ons opsturen zodat wij deze kunnen plaatsen onderaan deze pagina.

Voor scholen
Als school kun je met een of meerdere klassen lopen om in actie te komen voor een goed doel of gezondheidsfonds. Zo geef je The Daily Mile een extra maatschappelijk tintje. We vinden het erg leuk als je ons laat weten dat jullie een actie starten. Hieronder volgen ter inspiratie vanuit goede doelen of gezondheidsfondsen digitale informatiepakketten om jullie te ontzorgen en snel aan de slag te kunnen.

EpilepsieNL
Loopt jouw school The Daily Mile in het paars om aandacht te vragen voor epilepsie? Meld jouw school dan aan via epilepsie.nl/dailymile. Klik op ‘start actie’ en kies voor ‘team’ om de school aan te melden. Je kunt ook mailen met Vincent, dan meldt hij jouw school aan. Leerlingen kunnen zich bij het schoolteam aansluiten via dit stappenplan.
Download het informatiepakket EpilepsieNL.

 

De kinderen van CBS de Hoeksteen Barendrecht hebben 900 rondjes om de school gerend en daarbij een afstand van 409km gehaald. Hiermee hebben ze een fantastisch bedrag van 480 euro opgehaald voor Het Vergeten Kind.

CBS de Hoeksteen Barendrecht