School Bedankt

Bedankt voor jouw aanmelding bij The Daily Mile! We zijn blij je te verwelkomen in onze community van deelnemende scholen.

Lees verder

Het team van The Daily Mile zal de aanmelding controleren en op korte termijn jullie school op de kaart zetten. Een mail met inspiratie voor een afwisselende, leuke Daily Mile is onderweg, samen met alle informatie die jullie nodig hebben om The Daily Mile te starten.

Laat zien dat jouw school mee doet aan onze groeiende internationale community en pin deze op de kaart! Daarnaast zal je het startpakket en het laatste nieuws ontvangen over The Daily Mile Nederland, Erben’s tips & tricks en nog meer leuke weetjes en informatie in onze nieuwsbrief.

En er is nog meer… Wij vinden het heel leuk om scholen die meedoen aan The Daily Mile in het zonnetje te zetten. Dit doen wij door via onze online kanalen aandacht te geven aan de vele meters die jullie afleggen.

Is jullie school niet terug vinden op de kaart of heb je binnen 10 dagen geen mail met inspiratie ontvangen? Neem dan contact met ons team van JOGG op via [email protected] We staan klaar om je te helpen.

Succes!

Bedankt voor jouw aanmelding bij The Daily Mile! We zijn blij je te verwelkomen in onze community van deelnemende scholen.